Benvingut/da

Sortir
21 dies buscant la felicitat


Voleu llegir-ne un fragment?

Versió electrònica

Afegir al cistell   
 
Preu: 17,00 €
Col·lecció: Educació i Família
ISBN: 978-84-9766-611-4
Nombre de Pàgines: 184
Mides: 15 x 21
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Novembre del 2017


Compartir aquesta pàgina a:

21 dies buscant la felicitat

Joan Carles Folia Torres

(Primera edició)

Lluny d’aquest títol amb trampa, basat en una mala interpretació de la teoria de Maxwell Maltz −calen com a mínim vint-i-un dies per generar un hàbit−, Joan Carles Folia reflexiona sobre el creixement personal i dóna orientacions per recuperar la confiança i la seguretat necessàries per exercir el dret a viure amb felicitat. I què és, segons ell, la felicitat? Una mera relació de proporcionalitat entre les nostres expectatives i la seva consecució, que depèn, en gran mesura, de nosaltres mateixos.

Folia basteix el seu relat a partir de reflexions i exercicis pràctics, que s’articulen al voltant de vint-i-un capítols, un per cada dia. Vint-i-un dies no ens permetran assolir la felicitat, conclou l’autor, però ens permetran aprendre a mantenir una actitud oberta i positiva davant la vida per no deixar mai de buscar la pau i el benestar per a nosaltres i per a les persones del nostre entorn.

"Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Joan Carles Folia Torres

Joan Carles Folia (Terrassa, 1967) és mestre i llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Es dedica a l’assessorament i a la formació en habilitats socioemocionals, comunicatives i directives, tant dins l’àmbit escolar com en l’entorn empresarial o l’administració pública. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació i és gerent d’Organitza, una empresa de serveis educatius, esportius i culturals.

Recull de premsa

Entrevista a Ningú es perfecte de Ràdio Valira - 9/1/2018