Benvingut/da

Sortir
Ancestral


Voleu llegir-ne un fragment?

Afegir al cistell   
 
Preu: 15,00 €
Col·lecció: Jardins de Samarcanda
ISBN: 978-84-9766-654-1
Nombre de Pàgines: 168
Mides: 13 x 19
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Febrer del 2019


Compartir aquesta pàgina a:

Ancestral

Lluís Calvo

(Primera edició)

Aquest llibre combina la lírica rilkeana amb la provocació del trap. També es pot llegir com un tractat experiencial que desenvolupa un itinerari psicogeogràfic a partir de les bases del viatge de l’heroi i les descripcions més descarnades d’una natura salvatge, realitat primordial que s’obre talment un ventall de risc i vísceres cap a una saviesa primitiva. El resultat és un volum únic en la seva espècie, marcat pels finals d’impacte, alguns recursos literaris de gran volada estètica i les teories pròpies de l’autor, des de la poesia com a virus informàtic o la necessitat d’un hermetisme controlat per crear instants de culturalisme desimbolt i gran simbolisme visionari.

Els poemes de Lluís Calvo, tel·lúrics i alats, possiblement arriben a un nou cim, i confirmen de bell nou el talent i l’audàcia d’un dels creadors més imprescindibles del panorama actual.

Lluís Calvo

Lluís Calvo (Saragossa, 1963) és una de les figures fonamentals de la literatura catalana. És un explorador transgressor i interdisciplinar que ha conreat la narrativa, l’assaig i la poesia. La seva tasca ha merescut múltiples premis, des de l’Amadeu Oller per a poetes inèdits fins al Quima Jaume al reconeixement de la trajectòria literària, així com el premi Jocs Florals, el Joan Alcover Ciutat de Palma, el Vicent Andrés Estellés o el Crítica
Serra d’Or, entre d’altres.

Recull de premsa

Article a El Punt Avui - 22/4/2019

Entrevista a Terrícoles Betevé - 21/5/2019