Benvingut/da

Sortir
Aprenc a llegir amb en Pau i la Laia


Voleu llegir-ne un fragment?

 
Preu: 20,00 €
Col·lecció: Contes
ISBN: 978-84-9766-691-6
Nombre de Pàgines: 160
Nombre d'il·lustracions:
Mides: 22,3 x 22,3
Enquadernació: Cartoné
Data primera edició: Febrer del 2020


Compartir aquesta pàgina a:

Aprenc a llegir amb en Pau i la Laia

Presentació d'Òscar Dalmau

Pilarín Bayés | Adelina Palacín | Assumpta Verdaguer

(Primera edició )

Molts de nosaltres hem après a llegir amb en Pau i la Laia. Hem rigut amb les seves trapelleries i hem descobert el valor de l’amistat. Hem vist com és la vida a pagès i què vol dir tenir cura d’un gosset. Ens hem emocionat quan ha arribat un nou membre a la família. Molts hem crescut amb en Pau i la Laia. I ara voldríem regalar als nostres fills l’oportunitat de créixer també al seu costat.

Aquest volum aplega cinc històries que segur que voldreu llegir en família: Anem a la masia, Ai, Terri, Terri..., Ha nascut en Marçal, La Festa Major i Les colònies d’estiu.

Pilarín Bayés | Adelina Palacín | Assumpta Verdaguer

Pilarín Bayés és una de les dibuixants més populars i estimades del nostre país. L’expressió simpàtica i acolorida dels seus ‘ninots’ ens han explicat milers d’històries i han retratat la nostra manera de ser al llarg de més de cinc dècades.

Adelina Palacín i Assumpta Verdaguer són les creadores dels personatges d’en Pau i la Laia. Elles els han donat un caràcter, uns valors i una veu que els han convertit en un referent literari per a molts nens i nenes.