Benvingut/da

Sortir
Articles, pròlegs, discursos i altres escrits


Afegir al cistell   
 
Preu: 14,00 €
Col·lecció: Jardins de Samarcanda
ISBN: 978-84-7602-960-2
Nombre de Pàgines: 70
Mides:
Enquadernació: Rústega sense solapes
Data primera edició: Abril del 0000


Compartir aquesta pàgina a:

Articles, pròlegs, discursos i altres escrits

Víctor Sunyol

Sunyol, poeta convençut, transgredeix el llenguatge habitual i busca per altres camins, en una opció que pot semblar desconcertant per al lector. Inscrita en un discurs desvertebrat, la poètica de Víctor Sunyol és una de les que s'apropen més als límits.
Aquest poemari recull textos escrits entre el 1986 i el 1992, en els quals l'autor busca establir noves relacions entre els objectes i la seva representació.

Víctor Sunyol

Víctor Sunyol (1955) és professor de llengua, escriptor i editor. Ha dirigit nombrosos tallers d’escriptura literària i de recursos per a la creativitat, tant en l’ensenyament formal com el no reglat, i ha reflexionat sobre aquestes qüestions en conferències i articles. El seu llibre Màquines per a escriure (1992) ha esdevingut un referent entre els manuals de la creativitat escrita.

Com a poeta, Sunyol busca una possibilitat de “dir” (més enllà del llenguatge-representació), materialitzada en diverses estratègies textuals que al llarg de les seves obres conformen un assaig de poètica discontínua i ramificada.  La seva poesia, present a diverses antologies, ha estat traduïda al francès, alemany, anglès, eslovè, italià i castellà.