Benvingut/da

Sortir
Com escriure i presentar un bon treball acadèmic


Voleu llegir-ne un fragment?

Versió electrònica

Afegir al cistell   
 
Preu: 16,00 €
Col·lecció: Guies d'escriptura i d'exposició oral
ISBN: 978-84-9766-562-9
Nombre de Pàgines: 158
Mides: 19 x 27
Enquadernació: Rústega sense solapes
Data primera edició: Febrer del 2014


Jordi Sancho escriure i presentar TFG EUMO


Compartir aquesta pàgina a:

Com escriure i presentar un bon treball acadèmic

Guia pràctica per a estudiants i professors

Jordi Sancho

(Segona edició)

El treball de fi de grau (TFG) és el de més complexitat que fan els estudiants al llarg de la carrera i el que demostra de manera clara els coneixements i les habilitats adquirits. Els errors més freqüents en aquests treballs no són en els resultats o en la metodologia aplicada; sinó en la manera com es comunica la investigació duta a terme. Aquest llibre dóna pautes i recomanacions per millorar l’escriptura i la presentació dels treballs acadèmics, en especial els de fi de grau i de màster, i aconseguir una comunicació eficaç.

Jordi Sancho descriu els errors habituals a l’hora d’estructurar, redactar i exposar el treball; i explica pas a pas com millorar-ne l’escriptura i la presentació, des de la delimitació dels objectius inicials fins a la defensa davant el tribunal. Aquesta segona edició incorpora, entre altres millores, dos canvis importants. El segon capítol es centra a orientar els estudiants en l'arrencada del treball perquè sàpiguen definir què volen aportar amb el seu esforç i es diferencien tres tipus de treball (de recerca, d'avaluació i de projecte) en funció del tipus d'aportació. Una altra modificació destacada té a veure amb la revisió de bibliografia, que ara ofereix unes pautes clares per cercar, analitzar i presentar la literatura existent de manera sistemàtica.

Concebut com una guia pràctica, doncs, aquest llibre serà de consulta obligada per a estudiants de segon i tercer cicle i resultarà de gran utilitat al professorat i a totes aquelles persones que vulguin transmetre amb eficàcia els resultats de les seves investigacions.

Jordi Sancho

Jordi Sancho és doctor per la Universitat de Barcelona (UB) i professor de política social d’aquesta mateixa universitat. Llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la UB i Màster en Anàlisi de Polítiques Socials Europees per la Universitat de Bath (Anglaterra), ha estat professor de les darreres 15 edicions del Màster d’Estudis Socials Europeus Comparatius de la Universitat de Zuyd a Maastricht i la London Metropolitan University de Londres.