Benvingut/da

Sortir
Com et sents? Educació socioemocional dels cinc als dotze anys


Afegir al cistell   
 
Preu: 22,00 €
Col·lecció: Didàctiques i complements
ISBN: 978-84-9766-448-6
Nombre de Pàgines: 288
Mides: 14 x 21,5 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Setembre del 2012


Compartir aquesta pàgina a:

Com et sents? Educació socioemocional dels cinc als dotze anys

Anna Carpena

(Tercera)

L'interès per l'educació de la intel·ligència emocional i de la intel·ligència social és plenament vigent. En tots els àmbits educatius −escola, família, organitzacions per al lleure− s'ha estès la necessitat, i la demanda consegüent, de conèixer orientacions i estratègies per aprofundir en el desenvolupament de les competències personals.


Aquest llibre dóna les eines perquè les famílies, els mestres i totes les persones amb responsabilitat educativa puguin incorporar la dimensió emocional en l'educació dels infants. El llibre s'estructura a partir de quatre grans blocs temàtics: autoestima, gestió d'emocions i sentiments, empatia i resolució positiva de conflictes. Cada bloc consta d'un apartat teòric, que pretén contribuir a la reflexió sobre la pràctica educativa, i un altre de pràctic, que inclou un bon nombre de propostes, activitats i recursos d'intervenció psicoeducativa.

Anna Carpena

Anna Carpena és mestra i especialista en gestió de les emocions. Ha estat pionera a Catalunya en la introducció dels programes d'educació socioemocional a l'escola.