Benvingut/da

Sortir
Compartir la vida educa


Voleu llegir-ne un fragment?

 
Preu: 17,00 €
Col·lecció: En família
ISBN: 978-84-9766-710-4
Nombre de Pàgines: 144
Mides: 13 x 20,5
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Gener del 2021


Compartir aquesta pàgina a:

Compartir la vida educa

Agnès Brossa | Amalia Gordóvil

(Primera edició)

Aquests darrers mesos –que hem hagut de passar tantes hores en família– ens han fet descobrir i valorar alguns dels millors trets del comportament dels infants i adolescents que tenim a casa. Han sigut ajuda i consol; han donat exemple de resiliència i de superació; han après a ser més creatius, més pacients, més empàtics.

Les psicòlogues Agnès Brossa i Amalia Gordóvil analitzen aquestes conductes i expliquen com podem incorporar-les en el nostre dia a dia. Perquè compartir més temps amb els fills i les filles ens ha fet créixer com a persones i com a societat; perquè compartir temps és compartir aprenentatges i emocions; i perquè compartir la vida és educar.

Agnès Brossa | Amalia Gordóvil

Agnès Brossa Marí és psicòloga especialitzada en infància i adolescència i en família. Amb més de trenta anys d’experiència, compagina l’atenció a infants i adolescents amb la psicologia jurídica en l’àmbit familiar. És autora de Em dic Joan i crec que soc dolent (2017).

Amalia Gordóvil Merino és Doctora en Psicologia Clínica per la Universitat de Barcelona. Actualment exerceix com a psicòloga familiar especialitzada en infància i adolescència i és professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya.