Benvingut/da

Sortir
de ser només


Afegir al cistell   
 
Preu: 17,00 €
Col·lecció: Jardins de Samarcanda
ISBN: 978-84-9766-510-0
Nombre de Pàgines: 104
Mides:
Enquadernació: Rústega sense solapes
Data primera edició: Febrer del 2014


Compartir aquesta pàgina a:

de ser només

Víctor Sunyol

A de ser només Víctor Sunyol escriu sobre objectes petits, insignificants, breus. A partir d’aquests elements s’estableixen uns textos que pretenen apropar el real, i apropar-s’hi, dir-lo –o crear-lo−, mitjançant una poètica que segueix un camí progressiu. Una poètica que en aquest llibre se centra en els elements gramaticals mínims de la llengua, que adquireixen així nous valors, ple sentit i plena significació.

Víctor Sunyol

Víctor Sunyol (1955) és professor de llengua, escriptor i editor. Ha dirigit nombrosos tallers d’escriptura literària i de recursos per a la creativitat, tant en l’ensenyament formal com el no reglat, i ha reflexionat sobre aquestes qüestions en conferències i articles. El seu llibre Màquines per a escriure (1992) ha esdevingut un referent entre els manuals de la creativitat escrita.

Com a poeta, Sunyol busca una possibilitat de “dir” (més enllà del llenguatge-representació), materialitzada en diverses estratègies textuals que al llarg de les seves obres conformen un assaig de poètica discontínua i ramificada.  La seva poesia, present a diverses antologies, ha estat traduïda al francès, alemany, anglès, eslovè, italià i castellà.