Benvingut/da

Sortir
Desdir per dir


Afegir al cistell   
 
Preu: 15,00 €
Col·lecció: Jardins de Samarcanda
ISBN: 978-84-9766-546-9
Nombre de Pàgines: 88
Mides: 13 x 19
Enquadernació: Rústega amb solapes
Data primera edició: Abril del 2015


Compartir aquesta pàgina a:

Desdir per dir

Asunción + Guasch

(Primera edició)

Desdir per dir és una mostra del treball performatiu d’Asunción + Guasch, consistent a generar poesia a partir de l’alteració de textos; treball físic i conceptual alhora realitzat en poemes dels cinquanta primers títols de la col·lecció «Jardins de Samarcanda».
Paraules i versos sencers han estat retallats, tapats o velats de manera que en resulta un poema nou.
Desdir és dialogar, fer patent com a essencial allò que en la lectura s’ha mostrat com a essencial. Desdir té la forma d’una resposta. La poesia crida a generar més poesia, al diàleg; és una invitació a vivificar la paraula, a emprar-la metafòricament, al joc. Un joc en el terreny de la mutabilitat del llenguatge poètic, un joc que genera text tot i no ser de manera directa una forma d’escriptura.

Asunción + Guasch

Josep Asunción (Barcelona, 1963) i Gemma Guasch (Barcelona, 1966), artistes visuals, des de 1995 treballen junts en projectes col·lectius que sovint busquen una resposta participativa dels assistents. Els principals eixos de treball són la creació de moments vivencials –des dels entorns i els rituals– i l’abast social del fenomen artístic, cosa que atorga a tota la seva obra un sentit profundament performàtic.