Benvingut/da

Sortir
Després de la pluja


Afegir al cistell   
 
Preu: 19,50 €
Col·lecció: Jardins de Samarcanda
ISBN: 978-84-9766-638-1
Nombre de Pàgines: 178
Mides: 13 x 19
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Setembre del 2018


Compartir aquesta pàgina a:

Després de la pluja

Obra reunida

Margarita Ballester

(Primera edició)

Margarita Ballester ha anat destil·lant la seva poesia a poc a poc, sense pressa, i aquest pas lent del temps, potser, és l’origen de la seva inusual intensitat lírica. Poesia de la precisió i de la densitat, on la mort i l’amor, la infantesa, la meditació sobre el sentit de l’escriptura o del seu abandonament, els paisatges i els temes literaris esdevenen leitmotiv dels textos, travessats per subtils gotes d’ironia i, de vegades, d’humor negre.

Com escriu Josep Maria Sala-Valldaura en el pròleg, els poemes de Margarita Ballester «pouen de les capes freàtiques més pregones del seu interior: mai no penses que el poema hi ha nascut perquè sí o que no requereix una segona lectura a fi d’abastar-hi la profunditat que conté».

 

Margarita Ballester

Margarita Ballester és poeta i historiadora. Amb només tres títols publicats, va aconseguir alguns dels premis més prestigiosos de la poesia catalana: com el Rosa Leveroni de Cadaqués, el Jocs Florals de Barcelona o el Cavall Verd Josep Maria Llompart de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, entre d’altres.

Recull de premsa

Entrevista a Ara - 29/9/2018

Ressenya a Núvol - 7/1/2019