Benvingut/da

Sortir
L'educació de l'empatia és possible


Afegir al cistell   
 
Preu: 18,00 €
Col·lecció: Educació i Família
ISBN: 978-84-9766-548-3
Nombre de Pàgines: 192
Mides: 16,5 x 24 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Setembre del 2015


Compartir aquesta pàgina a:

L'educació de l'empatia és possible

Intel·ligència emocional per a un món millor

Anna Carpena

(Primera edició)

L’empatia, el sentiment que hi ha en l’origen del comportament altruista, té una base biològica, sobre la qual podem aprendre a incidir per tal de desenvolupar aquesta capacitat, ens diu Anna Carpena, especialista en gestió de les emocions.

Per fer créixer l’empatia dels infants cal fer-ho des de l’empatia, tant a casa com a l’escola o en qualsevol àmbit educatiu. I el procés comença amb la construcció d’un entorn capaç de donar resposta a les necessitats de la infància.

Què és l’empatia i com s’educa. D’això ens parla l’autora, combinant l’aproximació interdisciplinària al tema amb les orientacions pràctiques, en aquest llibre destinat a les famílies, als educadors d’infants dels zero als dotze anys i a tothom qui cregui que l’educació emocional ens fa millors com a persones i com a societat.

Anna Carpena

Anna Carpena Casajuana (Terrassa 1950) mestra, mare i àvia. Especialista en educació socioemocional. Ha estat formadora de professorat, ha impartit diversos postgraus universitaris i ha assessorat equips docents. Actualment està jubilada i es dedica a fer conferències, assessoraments i a escriure

Recull de premsa

Entrevista al programa L'ofici d'educar de Catalunya Ràdio - 15/12/2015

Entrevista al programa L'illa de Robinson d'El Punt Avui TV - 15/1/2016

Entrevista al Dossier del Diari de Terrassa - 8/2/2016

Ressenya a El Punt Avui - 20/3/2016

Entrevista a Ara Criatures - 16/2/2019