Benvingut/da

Sortir
L'educació en vers


Voleu llegir-ne un fragment?

Afegir al cistell   
 
Preu: 18,00 €
Col·lecció: Poesia antologies
ISBN: 978-84-9766-612-1
Nombre de Pàgines: 176
Mides: 14 x 21,5
Enquadernació: Cartoné
Data primera edició: Gener del 2018


Compartir aquesta pàgina a:

L'educació en vers

Cent poemes sobre ensenyar i aprendre

Antoni Tort Bardolet (ed.)

(Primera edició)

Aquest llibre ofereix una mostra de com la poesia s’ha referit a l’escola i a l’educació. Molts poetes, catalans i estrangers, han dedicat versos al temps passat a les aules, als jocs amb els companys de classe, al record que ha deixat un bon mestre, a l’aprenentatge, al fet de créixer... Antoni Tort n’ha fet una tria personal i ens els presenta des de la seva perspectiva de pedagog i gran lector.

L’educació en vers és una evocació del temps dels pupitres, que es mou entre la tendresa i la rebel·lió, entre la nostàlgia i el dolor, entre la felicitat i el sofriment. Perquè el pas per l’escola és una de les experiències que més ens marquen i ens defineixen com a persones.

La selecció reuneix poemes d’Anglada, Brossa, Comadira, Espriu, Foix, Goytisolo, Marçal, Margarit, Sampere, Vinyoli, Verdaguer, etc. i traduccions de textos d’Akhmàtova, Brecht, Hardy, Pessoa, Prévert, entre altres.

Antoni Tort Bardolet (ed.)

Antoni Tort és llicenciat en Ciències de l'Educació i Doctor en Pedagogia. Ha treballat de mestre, d'animador sociocultural i de pedagog. Va ser degà de la Facultat d'Educació de la UVic-UCC, on continua treballant com a professor i exerceix de director del l'Escola de Doctorat.

Recull de premsa

Entrevista a Quatre paraules d'El 9 TV - 21/02/2018

Ressenya a Mascaró de Proa - 5/3/2018

Reportatge a Ara Criatures - 31/3/2018

Ressenya a Xarxanet.org - 9/4/2018

Ressenya a Diari de l'Educació - 18/4/2018

Ressenya a Senderi - 4/2018

Recomanació a Diari de l'educació - 19/4/2018