Benvingut/da

Sortir
Educa'ls per cooperar


Voleu llegir-ne un fragment?

Versió electrònica

Afegir al cistell   
 
Preu: 16,00 €
Col·lecció: Didàctiques i complements
ISBN: 978-84-9766-669-5
Nombre de Pàgines: 104
Mides: 16,5 x 24
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Setembre del 2019


Compartir aquesta pàgina a:

Educa'ls per cooperar

Joan Arumí | Ia Camps | Xavier López | Gemma Torres

(Primera edició)

Saber formar part d’un equip, sumar esforços perseguint un objectiu comú, és una competència bàsica. Totes les persones hem d'aprendre a cooperar perquè tots compartim projectes. I la cooperació només s'aprèn practicant-la: escoltant els altres, animant qui té més dificultats, valorant de manera justa cada contribució, prenent responsabilitats que potser no ens agraden, respectant a tothom.

Com en una lent bifocal, aquest llibre ens permet veure el detall de l’experiència dins l’aula per analitzar-la després amb la perspectiva que dona la reflexió teòrica. Des d’una programació basada en principis democràtics i inclusius fins a una avaluació que situa l’alumnat en el centre. Amb un format que combina narrativa i assaig, seguirem l’evolució d’un grup de segon de primària i d’una classe de cinquè, i descobrirem amb ells com podem aprendre a cooperar.

Joan Arumí | Ia Camps | Xavier López | Gemma Torres

Joan Arumí i Gemma Torres, professors d'educació de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, i Ia Camps i Xavier López, mestres de primària, ens ofereixen el resultat d’una experiència que entrelliga vivències i reflexió, emocions i anàlisi, i que demostra que és possible un veritable aprenentatge cooperatiu.

Recull de premsa

Entrevista a Ara Criatures - 12/10/2019

Ressenya a Docusport - 22/10/2019

Article a Ara Criatures - 9/11/2019