Benvingut/da

Sortir
Educar adolescents...sense perdre la calma


Voleu llegir-ne un fragment?

Versió electrònica

Afegir al cistell   
 
Preu: 11,95 €
Col·lecció: Educació i Família
ISBN: 978-84-9766-577-3
Nombre de Pàgines: 192
Mides: 14 x 21,5
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Octubre del 2016


Compartir aquesta pàgina a:

Educar adolescents...sense perdre la calma

Jaume Funes

(Primera edició)

«Vigila», «per aquí no», «espera», «compte!»... Així reaccionem sovint a comportaments de nois i noies adolescents. Hem oblidat que nosaltres també ho vam ser? I que sentíem el mateix desig d’explorar, d’anar més enllà?

Jaume Funes ens parla de l’univers adolescent: l’atracció pel risc, els amors, la necessitat del grup, internet, l’escola... Però, sobretot, ens convida als adults a perdre la por i a veure-hi més enllà dels problemes, a no excedir-nos en el control, a saber escoltar i preguntar i a acompanyar els nois i les noies en aquesta etapa de maduració.

Aquest llibre ajudarà que pares, mares i educadors puguem compartir la passió de conviure amb adolescents i voler continuar educant-los.

 

"Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Jaume Funes

Jaume Funes (Calatayud, 1947). Psicòleg, educador i periodista. Ha dedicat gran part de la seva vida professional als adolescents i joves i a les seves dificultats socials. Entre 2004 i 2007 va ser Adjunt del Síndic de Greuges per a la Defensa dels drets dels infants. És autor de diverses obres que reflexionen sobre el món dels adolescents i la responsabilitat educativa dels adults, i és també autor dels blogs http://jaumefunesa.blogspot.com.es/ i http://jaumefunes.wordpress.com/.

Recull de premsa

Ressenya a Catorze.cat - 16/11/2015

Article de Carles Capdevila a Ara - 25/11/2016

Entrevista a Catorze.cat - 8/1/2017