Benvingut/da

Sortir
Educar no és tan difícil


Voleu llegir-ne un fragment?

Versió electrònica

Afegir al cistell   
 
Preu: 18,00 €
Col·lecció: Educació i Família
ISBN: 978-84-9766-517-9
Nombre de Pàgines: 224
Mides: 14 x 21,5
Enquadernació: Rústega amb solapes
Data primera edició: Maig del 2014


Educar no és tan difícil. M. Jesús Comellas. Eumo Editorial


Compartir aquesta pàgina a:

Educar no és tan difícil

M. Jesús Comellas

(Primera edició)

Lluny de la provocació, el títol d’aquest llibre recull de manera fidel el que hi defensa l’autora: eduquem a cada moment, des que sona el despertador al matí i saludem els fills amb un «bon dia!» o un «apa, afanya’t» fins que arriba la nit. Cal que reivindiquem el dret moral d’educar i siguem capaços d’exercir-lo, perquè educar és ensenyar a viure.

Maria Jesús Comellas articula el discurs al voltant de tres eixos: el grup familiar com a nucli d’estimació i, per tant, on resideix l’autoritat per educar; el que podem exigir a la canalla quan practiquem la responsabilitat d’educar; i les reaccions que podem esperar-ne, en funció de cada edat, durant aquest procés de creixement i de maduració.

M. Jesús Comellas

M. Jesús Comellas. És mestra, doctora en psicologia i professora emèrita de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, on imparteix el Postgrau en Orientació i Estratègies per al Debat Educatiu en el Context Familiar i coordina el Grup de Recerca Orientació i Desenvolupament Educatiu (GRODE). És dinamitzadora del projecte Espais de debat educatiu, adreçat a les famílies, que la Diputació de Barcelona porta a terme en diferents municipis, i té una dilatada experiència com assessora familiar.