Benvingut/da

Sortir
Educar sense perdre els nervis


Voleu llegir-ne un fragment?

Versió electrònica

Afegir al cistell   
 
Preu: 17,00 €
Col·lecció: Educació i Família
ISBN: 978-84-9766-711-1
Nombre de Pàgines: 264
Mides: 14 x 21,5
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Octubre del 2020


Compartir aquesta pàgina a:

Educar sense perdre els nervis

Tania García

(Primera edició)

Un fill, una filla, desperta en nosaltres moltes emocions: amor, tendresa, alegria, però també angoixa, temor. Perdem els nervis per coses sense importància. Imposem normes, límits, disciplina... De sobte ens hem convertit en les mares i els pares que no volíem ser. Ignorem les necessitats emocionals dels nostres fills i els exigim que es comportin com si fossin adults.

Però aquesta exigència és perjudicial per a ells i per a nosaltres. Les mares i els pares hem de ser una guia, hem d’ensenyar amb l’exemple, hem de fer costat als nostres fills sense voler-los controlar.

En aquest llibre aprendrem a educar infants i adolescents sense pretendre modelar-los al nostre gust. En cada capítol aprofundirem en un tema: acompanyament, autoestima, pors, agressivitat, estrès, confinament... que concretarem en pautes per al dia a dia. El fil conductor serà l’Alexandra, protagonista dels relats que donen context a cada tema i que veurem créixer al llarg d’aquestes pàgines.

Tania García

Tania García és mare de l’Uriel i la Gadea, assessora familiar i experta en educació. Molt crítica amb l’enfocament adultocentrista dominant, l’any 2014 va fundar Edurespeta, la primera escola per a famílies i professionals que volen educar des del respecte. Des de llavors no ha parat de créixer el nombre de persones ─mares, pares, professionals de l’àmbit pedagògic, sociosanitari─ que segueixen els seus cursos amb la voluntat de canviar l’actitud i la pràctica en l’educació dels infants i adolescents. És autora de Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho.