Benvingut/da

Sortir
Els homes i les dones que tenien por del micro. Com convèncer tota mena de públics i saber gestionar mitjans i xarxes


Afegir al cistell   
 
Preu: 18,00 €
Col·lecció: Punts de vista
ISBN: 978-84-9766-547-6
Nombre de Pàgines: 168
Mides: 14 x 21,5 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Maig del 2015


Compartir aquesta pàgina a:

Els homes i les dones que tenien por del micro. Com convèncer tota mena de públics i saber gestionar mitjans i xarxes

Ramon Miravitllas

(Primera edició)

Teniu una entrevista de feina? Davant un micro comenceu a quequejar? Us angoixa preparar una ponència? Us fa por quedar malament en la reunió de veïns? No sabeu com gestionar el conflicte amb l’assemblea de treballadors?


En definitiva: com us podeu guanyar la gent? Ramon Miravitllas, periodista de referència per a moltes fornades de professionals de la informació, ens ensenya com fer-ho. L’autor ens ofereix consells útils, ens descobreix tècniques i estratègies que ens ajudaran a perdre la por davant un micro, a respondre bé una entrevista, a no cometre els errors habituals de la improvisació, a saber treure el millor de nosaltres davant una càmera, o ficar-nos l’auditori a la butxaca, tirant sempre del sentit comú i del bon humor.


Aquest és un llibre que interessarà a periodistes i a entrevistats, a directius d’empresa i a assalariats, a professors i a estudiants, a polítics i a agents socials, a conferenciants i a actors, a veïns d’escala i a residents de cases unifamiliars... En fi, és un llibre que interessarà a qualsevol persona que cregui, com l’autor mateix, que comunicar és important.

Ramon Miravitllas

Ramon Miravitllas i Pous (Ripoll, 1949) ha consolidat un estil propi en el periodisme escrit i audiovisual al llarg de 45 anys d'ofici. Va ser cofundador de Mundo Diario, subdirector de El Periódico i Interviu, director de programes de diàleg a RTVE, la XAL i Canal Català, i ha publicat novel·la, recerca i assaig, especialment sobre comunicació i política. Actualment, continua formant futurs periodistes a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.