Benvingut/da

Sortir
Els secrets de parlar en públic


Voleu llegir-ne un fragment?

Afegir al cistell   
 
Preu: 19,50 €
Col·lecció: Punts de vista
ISBN: 978-84-9766-561-2
Nombre de Pàgines: 208
Mides: 14 x 21,5
Enquadernació: Rústica sense solapes
Data primera edició: Febrer del 2016
Compartir aquesta pàgina a:

Els secrets de parlar en públic

Guia pràctica

Mariona Casas | Josep M. Castellà | Montserrat Vilà Santasusana

(Segona edició)

Patiu quan heu de parlar en públic? Us heu quedat mai en blanc? I quan heu escoltat algú que us ha captivat, sabeu com s’ho ha fet per atraure la vostra atenció? Us agradaria conèixer els secrets de parlar bé en públic?


Mariona Casas, Josep M. Castellà i Montserrat Vilà Santasusana, especialistes en discurs oral, ens conviden a descobrir els secrets de l’oratòria des d’una perspectiva europea i, especialment, mediterrània, i ens proposen estratègies i recursos a l’abast de tothom.


Estructurat en quatre blocs, aquest llibre ofereix recomanacions per transmetre seguretat i comunicar amb emoció; planificar un discurs i fer una bona posada en escena; centrar-nos en els propòsits de la nostra comunicació i aprendre a narrar, explicar i argumentar millor; i, per últim, resoldre amb eficàcia situacions orals concretes (un debat, una reunió, un discurs protocol·lari, una entrevista professional...).

Mariona Casas | Josep M. Castellà | Montserrat Vilà Santasusana

Mariona Casas. Desenvolupa la seva activitat docent i investigadora a la UVic-UCC, en el camp de la didàctica de la llengua. S’ha especialitzat en la formació lingüística (oral i escrita) dels futurs docents.​


Josep M. Castellà. És professor i investigador de la UPF, on imparteix classes d’anàlisi del discurs, oratòria i argumentació oral, entre altres.


Montserrat Vilà Santasusana. Treballa a la UAB com a docent i investigadora en el camp de la didàctica de la llengua i l’anàlisi del discurs oral i s’ha especialitzat en la formació de professionals sobre el discurs oral públic.

Recull de premsa

Entrevista al programa Què vols ser? de Ràdio Barcelona SER - 15/3/2016

Ressenya al bloc d'Antoni Portell - 25/3/2016

Entrevista al programa 7 dies d'El 9 TV i Xarxa local de TV - 8/4/2016

Entrevista a Informatius de Catalunya Ràdio - 10/4/2016

Ressenya a l'Observatori d'Enric Serra i Casals - 8/5/2016

Entrevista a Pros i contres d'Olot TV - 12/10/2016

Ressenya a Articles - oct-nov-des /2016

Notícia al web del CPNL - 25/11/2016