Benvingut/da

Sortir
Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (edició ampliada)


Voleu llegir-ne un fragment?

Versió electrònica

Afegir al cistell   
 
Preu: 19,95 €
Col·lecció: Educació i Família
ISBN: 978-84-9766-672-5
Nombre de Pàgines: 192
Mides: 14 x 21,5
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Setembre del 2019
Compartir aquesta pàgina a:

Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (edició ampliada)

Tania García

(Primera edició en aquest format)

Com podem acompanyar i educar els nostres fills tan bé com voldríem si nosaltres sovint no vam tenir aquest acompanyament? Tot i ser imperfectes, podem ser mares i pares molt millors si revisem a fons la nostra infantesa. Aquest és el punt de partida que ens proposa Tania García en aquesta nova edició.

Heu renyat alguna vegada els vostres fills? Els heu fet crits? Si volem nens i nenes feliços, hem de deixar de banda els crits i els càstigs i educar des del respecte i l’amor.


L’autora ens convida a aprendre a comunicar-nos amb els fills, pactar límits i normes amb ells, gestionar les nostres emocions i ajudar-los a gestionar les seves. En definitiva, ens dona estratègies per créixer com a persones, tenir una vida familiar rica i plena i conviure en harmonia amb els altres.

Tania García

Tania García ha dedicat tota la vida a l’educació, des que va començar a treballar als 14 anys de voluntària en una escola. El 2014 va fundar Edurespeta , la primera escola per a famílies i professionals que volen educar amb respecte, i té desenes de milers de seguidors a tot el món.