Benvingut/da

Sortir
La formació d'una identitat (tapa dura)


 
Preu: 29,50 €
Col·lecció: Referències
ISBN: 978-84-9766-576-6
Nombre de Pàgines: 512
Nombre d'il·lustracions:
Mides: 15 x 23
Enquadernació: Cartoné
Data primera edició: Novembre del 2016


Compartir aquesta pàgina a:

La formació d'una identitat (tapa dura)

Una història de Catalunya

Josep Fontana Lázaro

(Primera edició)

Després de l'extraordinària acollida que va tenir, entre els lectors i la crítica, la primera edició d'aquesta obra, es publica ara una nova edició, actualitzada, il·lustrada i enquadernada en tapa dura.

Per què els catalans som avui un poble amb un fort sentit d’identitat? D’on surt aquest sentiment de pertinença a un col·lectiu que comparteix llengua, cultura i unes formes d’entendre la societat i el món? Josep Fontana intenta seguir al llarg del temps, des del segle VIII fins a l’actualitat, el procés que ha acabat conformant aquesta identitat.

«Defensar-se d’una subordinació que converteix en il·lusòria l’autonomia i que ens deixa indefensos en mans d’uns governs incompetents és no solament un dret, sinó una obligació» conclou l’autor, arran dels esdeveniments més recents.

 

"Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Josep Fontana Lázaro

Josep Fontana (1931-2018) va ser catedràtic d'història contemporània a les universitats de València, Autònoma de Barcelona i Pompeu Fabra. Deixeble de Pierre Vilar, Ferran Soldevila i Jaume Vicens Vives, va ser un dels pensadors amb més reconeixement al nostre país. Va rebre nombroses distincions honorífiques pel valor de la seva obra.

Recull de premsa

Article a El País - 4/12/2016

Ressenya a Núvol - 12/12/2016

Article a  El Punt Avui - 3/07/2017