Benvingut/da

Sortir
Més amunt que les flames


Afegir al cistell   
 
Preu: 16,00 €
Col·lecció: Jardins de Samarcanda
ISBN: 978-84-9766-580-3
Nombre de Pàgines: 160
Mides: 13 x 19
Enquadernació: Rústica sense solapes
Data primera edició: Octubre del 2016


Compartir aquesta pàgina a:

Més amunt que les flames

Louise Dupré | Lídia Anoll

(Primera edició)

Louise Dupré signa un llibre ple de coratge en el qual, entre la lucidesa i la indignació, descriu el moviment que va de les cambres de gas a la cambra d’un infant del veïnat. Aquest llarg poema és un homenatge als nens deportats.

A frec de l’horror, Dupré evita caure en el cinisme: ben al contrari, alimenta una esperança que s’encarna en la vida mateixa. Algunes històries exigeixen per elles mateixes «unes escales més altes que les flames», perquè la vida no és altrament que un infern. Una escriptura viva, un vers breu, vibrant, que sosté una frase amb l’amplitud dels vents majors bufant damunt del foc de les ferides, cremant en els forns, com la resposta de la poeta.

Traduït per: Lídia Anoll Vendrell

Louise Dupré | Lídia Anoll

Louise Dupré (Sherbrooke, Quebec, 1949) va doctorar-se a la Universitat de Mont-real amb una tesi sobre la poesia quebequesa escrita per dones —llibre que va tenir una gran importància en la presa de consciència feminista col·lectiva. Ha escrit tres novel·les i una dotzena de llibres de poemes, el darrer del qual és el que publiquem ara en català.
Més amunt que les flames va obtenir el Grand Prix Québecor del Festival Internacional de la Poesia 2011 i el prestigiós Prix du Gouverneur Général 2011.

Recull de premsa

Ressenya al bloc El racó de la paraula- 1/12/2016

Ressenya a Eix Diari - 10/3/2017

Ressenya a El Punt-Avui - 19/3/2017

Ressenya al bloc Gent normal - 29/5/2017