Benvingut/da

Sortir
Ningú no neix dona


Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 25,00 €
Col·lecció: Capsa de Pandora
ISBN: 978-84-9766-336-6
Nombre de Pàgines: 216
Mides:
Enquadernació: Rústega sense solapes
Data primera edició: Setembre del 2009


Compartir aquesta pàgina a:

Ningú no neix dona

Simone De Beauvoir

Simone de Beauvoir (París, 1908-1986) ha estat una de les intel·lectuals occidentals més influents del segle XX. A El segon sexe, un assaig de més de mil pàgines publicat l'any 1949, es proposa d'analitzar tots els fets naturals i culturals que expliquen la diferència sexual i que s'han utilitzat al llarg dels segles per justificar les desigualtats entre homes i dones.
Marta Segarra, gran coneixedora del pensament de Beauvoir, ens presenta aquesta antologia de textos representatius del conjunt de l'obra, plenament vigents, que reflecteixen l'elegant estil discursiu de l'autora, en la traducció al català que l'any 1968 van publicar Hermínia Grau de Duran i Carme Vilaginés.
Fervorosament admirada i rabiosament criticada, el temps ha acabat fent justícia a Simone de Beauvoir, i fins i tot els seus detractors han admès el caràcter pioner d'El segon sexe, una obra de referència indiscutible. Com diu l'editora, "no podem obviar-ne la lectura si ens interessa la situació material i simbòlica de les dones en el món d'ahir, d'avui i de demà."