Benvingut/da

Sortir
Parlem de sexe a casa


Voleu llegir-ne un fragment?

Afegir al cistell   
 
Preu: 18,00 €
Col·lecció: Educació i Família
ISBN: 978-84-9766-523-0
Nombre de Pàgines: 206
Mides: 14 x 21,5 cm
Enquadernació: Rústega sense solapes
Data primera edició: Març del 2015


Parlem de sexe a casa. Elena Crespi. Eumo Editorial


Compartir aquesta pàgina a:

Parlem de sexe a casa

Guia per a una bona educació sexual i afectiva

Elena Crespi i Asensio

(Primera edició)

L’educació sexual i afectiva s’ha d’entendre com una educació per a la vida. Per això és tan important que els adults sapiguem donar resposta a la curiositat, els dubtes i les inquietuds dels infants i adolescents que tenim a casa.

Elena Crespi, psicòloga i assessora en salut sexual, ens fa reflexionar sobre les nostres actituds i habilitats psicològiques i socials a l’hora de gestionar el coneixement de la sexualitat i tractar el tema amb els fills. Aquí hi trobareu informació sobre els aspectes més rellevants de la sexualitat infantil i adolescent i sobre aquelles qüestions ─homosexualitat, embarassos, estereotips de gènere...─ que hem d’aprendre a abordar sense prejudicis, amb naturalitat i, sobretot, amb molt d’afecte.

Elena Crespi i Asensio

Elena Crespi és psicòloga, directora d’InterPersonal-Vic i sotsdirectora de l'Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella de Barcelona. Es dedica a l'assessorament d’adolescents, parelles i famílies, i a la divulgació de temes de salut sexual, sobretot a través dels mitjans de comunicació.