Benvingut/da

Sortir
Reduccions 110-111


Voleu llegir-ne un fragment?

Afegir al cistell   
 
Preu: 28,00 €
Col·lecció: Reduccions
ISBN: 1166160170003
Nombre de Pàgines: 352
Mides: 13,5 x 20,5
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Octubre del 2018


Compartir aquesta pàgina a:

Reduccions 110-111

Monogràfic dedicat a Lluís Solà

Diversos autors

(Primera edició)

El monogràfic que Reduccions dedica a Lluís Solà, un dels fundadors de la revista, conté textos representatius de les diferents facetes de l’autor: poemes inèdits, una obra teatral dels anys 70 i la traducció d’un fragment del Faust de Goethe i d’un poema de Beckett. I es completa amb un dossier de textos i manuscrits que el mateix Solà recita en un conjunt d’audiovisuals realitzats per Àngels Jordà i Toni Casassas [https://vimeo.com/reduccions].

En aquest número es publiquen també diversos estudis sobre l’obra de Lluís Solà a càrrec de Sam Abrams, Francesc Codina, Antoni Ferrer o Víctor Obiols, a part d’un text inèdit de Joan Triadú.


En l’apartat de creació, a banda dels poemes de Solà, s’inclouen textos dels poetes Perejaume, Víctor Sunyol, Carles Camps, Montse Caralt, Jaume Coll Mariné, Carles Dachs, Irene Tarrés, Jaume C. Pons Alorda i Xènia Dyakonova. I en la secció de traduccions trobem un text de Safo traduït per Jaume Pòrtulas, versions a càrrec de Manel Ollé del poeta xinès contemporani Xi Chuan i una traducció comentada d’un poema de Hölderlin que signa Manuel Carbonell. La coberta ha anat càrrec de l’artista plàstic Joan Furriols.

Recull de premsa

Entrevista a Lluís Solà a Catorze.cat - 29/11/2018