Benvingut/da

Sortir
Tu pots!


Bibliografia

Capítol de mostra

Versió electrònica

Afegir al cistell   
 
Preu: 16,00 €
Col·lecció: Salut i benestar
ISBN: 978-84-9766-624-4
Nombre de Pàgines: 184
Mides: 14 x 21,5
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Maig del 2018


Compartir aquesta pàgina a:

Tu pots!

Esport i activitat física sense excuses

Javier Peña

(Primera edició)

L’esport i l’activitat física milloren la salut cardiovascular, la resistència muscular i la força, incrementen el rendiment intel·lectual i l’autoestima, redueixen l’ansietat i l’estrès i alenteixen el procés d’envelliment biològic. Llavors, per què ens costa tant fer-ne?

Prou excuses! Aquest llibre ens ajudarà a trobar l’esport adequat per a cadascú −tant se val la condició o l’edat−, ens ensenyarà a alimentar-nos correctament, preparar-nos per fer exercici i prevenir les lesions. Fins i tot descobrirem com mantenir-nos en forma sense sortir de casa. Tenir una vida activa no és difícil, ni car, ni demana gaire temps: només cal una mica d’esforç i compromís i integrar l’exercici en el dia a dia.

Javier Peña

Javier Peña és professor de la UVIC-UCC, on dirigeix el Centre d'Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF) i participa en el grup de recerca Sport Performance Analysis (SPARG). Ha fet d’entrenador, preparador físic i consultor de diversos equips i esportistes i des que va començar a practicar esport, no ha volgut deixar-ho mai.

Recull de premsa

Article a ABC - 3/6/2018

Article a Nació Digital - 18/6/2018

Entrevista a Ningú és perfecte de Ràdio Valira (minuts 9- 21)- 6/7/2018

Entrevista a Temps afegit (minut 29) d'El 9 TV - 3/12/2018