Benvingut/da

Sortir
Viurem per sempre?


 
Preu: 18,00 €
Col·lecció: Salut i benestar
ISBN: 978-84-9766-692-3
Nombre de Pàgines: 200
Mides: 14x21,5
Enquadernació: rústica
Data primera edició: Febrer del 2020


Compartir aquesta pàgina a:

Viurem per sempre?

Com la biomedicina ens està canviant la vida

Salvador Macip | Chris Willmott

(Primera edició )

Enginyeria genètica, medicina regenerativa amb cèl·lules mare... Hi ha avenços extraordinaris en l’àmbit de la salut humana. És possible que comencem a albirar un futur en què viurem per sempre? Seguirem les converses de dos metges amics, en Jordi i en Pere, en un relat novel·lat que ens farà entendre els pros i els contres de la revolució biomèdica i les seves conseqüències ètiques i socials.

– No podem evitar que algun irresponsable s'ofereixi a modificar-te genèticament les cèl·lules amb l’excusa que això t’ho curarà tot.
– Però, Jordi, una teràpia CRISPR per curar una malaltia és molt diferent a modificar un embrió. És el que s’està fent amb aquests nous tractaments contra el càncer.
– I per sort, la gran majoria d’investigadors som bona gent. Com tu, Pere, i com jo!

Salvador Macip | Chris Willmott

Salvador Macip (Blanes, 1970) és metge, investigador i divulgador científic. Ha escrit llibres per a infants, narrativa breu i novel·les, i és autor d’una desena d’obres de no-ficció en les quals aproxima al públic temes d’índole científic.
Chris Willmott és professor a la Universitat de Leicester (Regne Unit), divulgador científic i especialitzat en bioètica.